Log ind
70 26 81 09
Kontakt os

 

Opdateret cookie- og privatlivspolitik per 25. Maj 2018 – jfr. den nye dataforordningslov (GDPR)
 

Den 25. Maj 2018 trådte den nye dataforordningslov i kraft (GDPR).

GDPR er en forordning, der har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU). Da BoFinans mener, at alle vores kunder kan få gavn af denne forordning, implementerer vi den naturligvis med glæde og med højest tænkelige compliance. GDPR kræver en større åbenhed og gennemsigtighed fra virksomheder i forhold til, hvordan de indsamler, lagrer og anvender persondata, samtidig med at den pålægger strengere grænser for anvendelsen af persondata.
 

I den forbindelse vil vi gerne informere dig om hvordan vi håndtere data.


Hos BoFinans ønsker vi naturligvis kun at få og arbejde med data, som vores kunder selv ønsker, at vi har tilgængelighed til.
 
Samtidig er de eneste data, vi gemmer om vores kunder - navn, email, adresse, telefonnummer og det materiale, som vi har modtaget i forbindelse med vores arbejde for vores kunder. Det vil sige, at vores kunder ved 100%, hvad vi har af materiale på dem.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. 

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette mulige annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: Hvis du sletter eller blokerer cookies risikere du dog, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vi gemmer således ikke unødvendig data, som vores kunder og/eller besøgende ikke ønsker at dele.
 
Alle informationer modtaget via mail eller andre kanaler følger gældende lovgivning indenfor persondata-forordningen (GDPR). Vi deler kun data med de 3. parter, som det er relevante for, således at vi kan udøve vores arbejde for vores kunder optimalt.
 
Skulle uheldet være ude, og vi er udsat for hacker angreb eller andet, der kompromitterer data, vil vi naturligvis gøre vores bedste for at forhindre enhver ulejlighed og/ eller skade som følge af dette. Det betyder, at vi, så hurtig vi bliver gjort opmærksomme på det, giver besked. Vores kunder har endvidere altid 100% indsigt i, hvordan vi gemmer data og hvor. De har altid muligheden for at blive slettet fra vores database. Dog er vi pga. bogføringsloven nødt til at gemme data vedrørende handel med os, omkring beløb og transaktioner.
 
Hvis vores kunder er nyhedsmodtagere er ovenstående også underlagt samme restriktive tilgang. De kan blive slettet ved at kontakte deres lokale afdeling her. Vi håber dog, at du stadig vil høre fra os omkring de muligheder som vores arbejde kan give dig.

Tak fordi du/I tog dig tid til at læse informationen igennem.

Hvis der ønskes dialog omkring vores håndtering, da kan følgende kontaktes:

BoFinans Danmark
Att.: DPO - Peter Molin
M: 60 200 500
E: PM@BoFinans.dk


Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til ovenstående kontakt. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Kontakt os her


Udfyld formularen og bliv kontaktet for en uforpligtende snak.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Postnr.:
*
Evt. besked:
 
BoFinans Danmark ApS
  70 26 81 09
  info@bofinans.dk
CVR.: 37 24 85 68
Kontakt os her
GDPR
BoFinans har Finanstilsynets tilladelse til at yde Finansiel Rådgivning
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.


 
BoFinans ApS | Jernbanegade 23B | 4000 Roskilde | Tlf.: 70 26 81 09